Parasols

Parasols zijn er in vele soorten en maten.
Bij ons vind u de parasol die u zoekt met de juiste prijs-kwaliteit verhouding, zowel voor de particulier als voor de horeca.


Spectaculaire acties o.a.

Weinor zonnescherm Cassita

Profiteer nu van onze acties. Sommige zijn tijdelijk, sommige gelden een heel seizoen.

B&K Moordrecht

Ambachtweg 28f
2841 LZ Moordrecht

Telefoon 0182 37 37 37

info@bkmoordrecht.n

Parasols

Heeft u geen ruimte voor een terraszonwering of zoekt mooie design parasols? Bij ons vindt u voor alle mogelijkheden een parasol. Voor particulier of horeca altijd een oplossing. Vrijhangende parasols of een muurparasol? Grote parasols van 5×5 meter of een opstelling tot wel 100m2! Met de speciale O’Bravia doeken met 4 jaar kleur garantie blijft uw parasol jaren mooi. In het zomer seizoen uit voorraad leverbaar, maar wees op tijd want weg is pech!
Parasols van Solero staan garant voor kwaliteit en zijn aantrekkelijk geprijsd.
Alles is mogelijk bij B&K Moordrecht, Zonwering en Buitenleven.
Weinor zonwering terrasoverkappingen en parasols

Parasols van Weinor zijn van een zeer hoge kwaliteit.

Daarnaast heeft u een rijke keuze uit doek en de kleur van de poedercoating kunt u uit 47 mogelijkheden kiezen. U vind deze als horecaparasols in pretparken, waaronder o.a. de Efteling.
Solero parasols

Solero parasols stralen van nature

Solero parasols zijn bedoeld om heerlijk onder te vertoeven als de zon schijnt. Ze bieden u echter ook beschutting tegen een zomerse bui. Bovendien kunt u, zodra het gaat schemeren, de verlichting of verwarming aanzetten. Terwijl de warmte nog lang behouden blijft onder het doek kunt u heerlijk blijven genieten van een lange zomerse avond.
horeca parasols

Horeca parasols

Behalve aan particulieren levert B&K Moordrecht ook aan horeca. Deze grote parasols zijn leverbaar in diverse maten en vormen tot een oppervlakte van wel 100m2!

Levering door heel Zuid-Holland

Wij leveren parasols in Moordrecht, Gouderak, Gouda, Waddinxveen, Boskoop, Bleiswijk, Bergschenhoek, Moerkapelle, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam Nesselande, Capelle aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Berkenwoude, Zevenhuizen, Reeuwijk, Haastrecht, Stolwijk en Bergambacht, maar uiteraard ook bij u als u net even iets verder in Zuid Holland woont!