Weinor parasols

De LuGano parasol van Weinor is veel meer dan alleen maar een gewone parasol. Door de afmetingen, de techniek, de toegepaste materialen en de hoogwaardige kwaliteit is de LuGano parasol eigenlijk meer een mobiel zonnescherm. De LuGano kunt u d.m.v. een handslinger of motor heel eenvoudig in- of uit laten lopen.

Weinor parasols

Onder de Weinor parasols met z’n grootte tot 26 m2 kunnen gemakkelijk 24 personen zitten. Door zijn grote stabiliteit hoeft u de LuGano pas bij een windkracht van ca 6 beaufort (ongeveer 50 km per uur) in te laten lopen. Probeert u dat maar eens bij een gewone parasol!

De LuGano, de super terrasparasol

Een parasol of een zonnescherm, dat is de grote vraag! In de volgende gevallen is de parasol LuGano het perfecte alternatief voor een zonnescherm:

  • bij geringe montage-hoogte
  • bij een te groot montage-risico
  • bij lange montage-tijden
  • indien ook bescherming tegen regen gewenst wordt (alleen bij Luga-tec-doek)
  • indien vrijstaande zonwering gewenst wordt (tuin, terras enz.)

Uit de praktijk blijkt: juist de privé-gebruiker geniet optimaal van de voordelen, die de grote parasol LuGano biedt! De LuGano is in ronde en vierkante vorm, met en zonder tafel en in verschillende grootten verkrijgbaar. De fraaie Luga-tec-bespanning en het poedergecoate parasolframe laten de elegantie van de LuGano perfect tot uitdrukking komen. Daarnaast kunt u kiezen uit veel verschillende varianten.

De Weinor parasols zijn standaard leverbaar in 47 RAL kleuren zonder meerprijs. Tegen een geringe meerprijs zijn ze ook leverbaar in 8 structtuurlakken. Grote parasols van Weinor zijn ideaal voor de horeca!

weWeinor parasol voor particulier
Weinor horeca parasols