Waarom zonwering van B&K?

  • Voor iedere situatie een oplossing
  • Nederlandse kwaliteit of
  • Duitse degelijkheid
  • Vakkundige montage
  • De beste doeken
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Lid branchevereniging Romazo

B&K Moordrecht

Ambachtweg 28f
2841 LZ Moordrecht

Telefoon 0182 37 37 37

info@bkmoordrecht.nl

Zonwering

Wie wil er nu niet genieten van de zon? Onder een prachtig zonnescherm van B&K Zonwering & Buitenleven kunt u heerlijk ontspannen na een dag hard werken of gezellig eten met het gezin. Tijdens uw afwezigheid houden onze screens de warmte van het raam, zodat het in huis koeler blijft. Onze rolluiken houden warmte, kou en licht buiten en bieden ook nog eens bescherming tegen ongenode gasten. Met de gemetalliseerde binnen zonwering bent u milieubewust bezig, u spaart energie door ’s zomers de warmte buiten te houden en ’s winters houd  u de warmte binnen. Hier vindt u alles op het gebied van zonwering.

Zonwering… Konden we er maar altijd onder genieten!

Dat kan nu met een zonwering van B&K Moordrecht.

Er zijn vele soorten en uitvoeringen zonwering op de markt in verschillende kwaliteiten. B&K Moordrecht levert en monteert zonweringen van goede en betrouwbare leveranciers die de hoogste kwaliteiten nastreven.
zonwering om onder te genieten

Waar kiest u voor?

Door de vele mogelijkheden is de keuze soms moeilijk. Een open of een gesloten scherm? Eindsteun montage of muurplaat bevestiging? De luxe en gemak van een elektrische bediening of uitgevoerd met terrasverwarming?
Heeft u al eens aan energie besparende binnenzonwering gedacht?
Surf op uw gemak door deze website en laat u inspireren! We laten u de vele mogelijkheden zien, waarna u contact met ons kunt opnemen om de keuze op uw wensen af te stemmen.
Wilt u niet de hele website doorzoeken voor de juiste zonwering, vul dan nu direct het contactformulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.
Als lid van de branchevereniging Romazo voldoen wij aal alle kwaliteitseisen en geeft u het vertrouwen dat u te maken heeft met een vakbekwaam bedrijf.
Wacht niet langer en begin vast te genieten bij het surfen door onze website en kom daarna langs in onze vernieuwde showroom voor een advies op maat!