B&K Moordrecht… voor al uw garagedeuren de specialist

B&K Moordrecht is 1 van de 4 officiële montage steunpunten van Hörmann, de grootste leverancier van garagedeuren in Nederland en monteert in opdracht van Hörmann bij de aannemer op de bouw of bij de particulier thuis.
De verkoop van garagedeuren verloopt via onze handelstak: De Garagedeur Specialist.
Wij leveren en monteren garagedeuren aan Particulieren, Aannemers, Woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren en verder iedereen die een nieuwe garagedeur nodig heeft in een straat van ca. 40 km rondom Moordrecht.

Oud en nieuw naast elkaar

Hörmann garagedeuren

Heeft u liever een geïsoleerde sectionaaldeur in plaats van een kanteldeur?
Bekijk dan onze aanbieding op de website van De Garagedeur Specialist.

Garagedeuren

Voor de verkoop van garagedeuren hebben wij een apart verkoopkanaal: De Garagedeur Specialist.
De Garagedeur Specialist is een van de 15 Premium Partners van Hörmann die gespecialiseerd is in de verkoop en montage van garagedeuren en voordeuren.
Op een speciale website vindt u alle informatie over garagedeuren en voordeuren.

Voor het onderhoud aan uw garagedeur of vervanging van onderdelen aan uw Hörmanndeur bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook vervangen wij uw oude deur en doen daarbij ook alle bijbehorende werkzaamheden zoals het verwijderen van de oude deur en het maken van eventuele aftimmeringen.

Voordeuren

Voor het vervangen van uw voordeur bent u bij ons ook op het juiste adres. Hörmann heeft een uitgebreid assortiment waarvan u enkele modellen bij ons in de showroom kunt bekijken.

Speciale Hörmann Garagedeur actie: € 998,00

Hörmann garagedeuren met bijpassen voordeur

Hormann garagedeuren met bijpassende voordeuren