Insectenwering voor ramen en deuren

Unilux biedt voor alle ramen en deuren een oplossing om insecten uit uw woning te weren. Naast de bekende Plissé hordeuren vind u hieronder alle mogelijkheden voor uw raam of deur. In onze showroom hebben we van alle soorten modellen waar u uw keuze uit kunt maken. (alleen op afspraak geopend)

Waarom kiezen voor onze insectenwering voor ramen en deuren

Horren lijken een eenvoudig product, maar er zit heel veel innovatie in de producten. Er wordt heel veel geluisterd naar de klant en waar mogelijk worden de producten hierop aangepast. Zo zijn we gekomen tot het beste product horren dat er momenteel op de markt verkrijgbaar is. Als u meer informatie wilt vul dan het contactformulier in en vermeld daarbij zo compleet mogelijk om wat voor ramen of deuren het gaat en wat uw wensen zijn.

Belangrijkste eigenschappen van onze horren

  • 5 Jaar garantie
  • Leverbaar in 5 kleuren, RAL 9001, 9010, 9006, 7016 structuur en 9005 structuur
  • Altijd een oplossing voor elke situatie
  • Snelle levering
  • Speciaal gaas exclusief voor Unilux gefabriceerd
  • Pollengaas en Petscreen behoort tot de opties

Win nu je aankoopbedrag terug

Alle typen raamhorren en deurhorren op een rijtje:

Plissehordeur

Plisséhordeur

Voor uw openslaande deuren en keukendeur hebben we de meest verkochte hordeur van Nederland, de Plissé fit hordeur. Dit is de meest ideale hordeur voor deze situaties omdat  ze heel makkelijk te bedienen zijn en op elke gewenste positie blijven staan. voor brede schuifpuien of openslaande deuren hebben we de dubbele plisséhordeur, dus voor iedere situatie de beste oplossing.

insectenwering voor deuren

Rolhordeur

Voor uw achterdeur of keukendeur hebben we ook de traditionele Rolhordeur Comfort met afgeschuinde kast.
Als budget oplossing is deze hor soms geschikt voor deuren die niet veel worden gebruikt. Laat u altijd informeren om te weten of de horren ook gemonteerd kunnen worden. Voor brede openingen is er de dubbele uitvoering met sluiting in het midden.

Rolhor Super+

Raamrolhor

Raamrolhorren van het type comfort is de meest gebruikte insectenwering voor ramen en deuren met  makkelijke kantel sluiting of magneetsluiting. Voor ramen met veel windbelasting of schuine dakramen is er de speciale Super+ rolhor met opgesloten gaas. deze hor is zeer eenvoudig te bedienen en kan voor sommige moeilijke situaties een uitkomst bieden.

Inklemhor

Vaste horren voor ramen

Speciaal voor draaikiepramen hebben we de inklemhor die gemakkelijk in en uit te nemen is, maar ook gewoon kan blijven zitten met gesloten raam. De meest toegepaste insectenwering voor ramen en deuren voor dot type raam. Voor naar buiten draaiende ramen hebben we het voorzethor dat binnen op het kozijn wordt geplaatst en scharnierend open kan. Nieuw is de veerstifthor die in de dag wordt gemonteerd omdat er soms rolgordijnen zijn gemonteerd waardoor er te weinig ruimte is voor een hor.

insectenwering voor ramen en deuren

Vaste hordeur.

Speciaal voor achterdeuren en keukendeuren is er de vaste hordeur met schopplaat. Stevige en solide deur die ook met pendelscharnieren kan worden uitgevoerd zodat er twee looprichtingen zijn. Deze hor kan ook worden voorzien van een kattenluik en speciaal sterk petscreen gaas. In een frame zit gaas gespannen en wordt altijd op maat gemaakt.

insectenwering voor ramen en deuren

Raamplissé

Een perfect hor het zelfde als de inklemhor en de voorzethor maar dan met het gemak van de plisséhor. U kunt u altijd de hor openen om iets uit te kloppen of aangeven zonder het hele hor weg te halen. Er zit geen spanning op het gaas. Dit verhoogd het bedieningsgemak en de levensduur.

insectenwering voor ramen en deuren

Schuifhordeur

Voor echt grote deuren zijn er de schuifhordeuren. Deze vinden hun toepassing bij houten schuifpuien en worden altijd buiten gemonteerd. Ook in dubbele uitvoering mogelijk.

Ben je een écht vakkundig doe het zelfer? Meet en monteer dan zelf en ontvang 15% korting!
Direct bestellen in de webshop doe door op dit logo te drukkenunilux premium dealer horren.