Parasols

Corona update: Bij het monteren van onze producten is er geen klantcontact noodzakelijk, dus kunnen wij u ook tijdens deze lastige tijden blijven voorzien van onze producten. Wij werken veilig en leven alle voorzorgsmaatregelen strikt na volgens het Protocol voor Bouw en Techniek van de Rijksoverheid.

Heeft u geen ruimte voor een terraszonwering of zoekt mooie design parasols? Bij ons vindt u voor alle mogelijkheden een parasol. Voor particulier of horeca altijd een oplossing. Zweefparasols kantelbaar of een muurparasol? Grote parasols van 5×5 meter of een opstelling tot wel 100m2! Met de speciale O’Bravia doeken met 4 jaar kleur garantie blijft uw parasol jaren mooi. In het zomer seizoen uit voorraad leverbaar, maar wees op tijd want weg is pech!
Parasols van Solero staan garant voor kwaliteit en zijn aantrekkelijk geprijsd. De Lugano is al jaren een bewezen oersterke parasol.
Alles is mogelijk bij B&K Moordrecht.

basto_parasol_5_meter

Solero parasols stralen van nature, geniet probleemloos vele jaren

Solero parasols zijn bedoeld om heerlijk onder te vertoeven als de zon schijnt. Ze bieden u echter ook beschutting tegen een zomerse bui. Bovendien kunt u, zodra het gaat schemeren, de verlichting of verwarming aanzetten. Terwijl de warmte nog lang behouden blijft onder het doek kunt u heerlijk blijven genieten van een lange zomerse avond.
Leverbaar in vele afmetingen van langwerpige, rechthoekige zweefparasol, rond of vierkante parasol 3×3. alles is mogelijk

Weinor Lugano parasol

Lugano parasols van Weinor zijn van een zeer hoge kwaliteit.

Jaren lang heeft Weinor de Lugano parasol geproduceerd. De productie is enkele jaren geleden door een ander bedrijf overgenomen, maar aan de kwaliteit is niets veranderd. Deze is nog oerdegelijk en staat voor vele jaren onbezorgt gebruik.
Daarbij heeft u een rijke keuze uit een nieuwe doek colectie en de kleur van het aluminium kunt u uit 47 mogelijkheden kiezen. U vind deze als horecaparasols in pretparken, waaronder o.a. de Efteling, maar ook bij scholen of verzorgingstehuizen.

maestro_horeca

Horeca parasols

Behalve aan particulieren levert B&K Moordrecht ook aan horeca. Deze grote parasols zijn leverbaar in diverse maten en vormen tot een oppervlakte van wel 100m2!

Welke parasol moet ik kiezen?

Bedenk vooraf goed welke parasol u kiest. Er zijn zoveel mogelijkheden die het kiezen soms lastig maakt.
Wat is voor u belangrijk, hoe wilt u hem gaan gebruiken. Kiest u toch voor een goedkopere tuincentrumparasol en gaat u voor meer kwaliteit. Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze.
In onze showroom hebben we diverse (niet alle) modellen staan. Op afspraak kunt u langs komen om ze te bekijken en van gedachte wisselen om te komen tot de juiste parasol.
Graag tot ziens in de showroom