Solero parasols zijn speciaal voor u gemaakt

Met een parasol van Solero weet u zeker dat u iets goeds in huis heeft en staan garant voor kwaliteit.
Hieronder vind u alle modellen van klein tot groot. Er is er zeker één bij die voor u bestemd is.

De Solero parasols bieden U bescherming.

Tegen het felle licht en de warmte van de zon, maar ook beschermen doeken van de Solero parasols u ook tegen de (schadelijke) straling van de zon. De parasol doeken hebben namelijk een UPF waarde van 50+, waardoor ze 100% van de schadelijke UV-straling filteren. Ook ‘s avonds laat een Solero parasol zich van zijn mooiste kant zien. Met de mogelijkheid van een parasolverlichting (soms standaard meegeleverd) kunt u tot laat in de avond onder uw parasol vertoeven. Omdat het parasoldoek is voorzien van een waterafstotende coating, zorgt een Solero parasol er tevens voor dat u droog blijft tijdens een zomerse bui

Sublimo designparasol 200×200 cm en rond 300 cm.

Frame in glans geanodiseerd. Mastdiameter 38 mm. Eenvoudige bediening d.m.v. een push-up systeem. Trendy ontwerp met 4 geanodiseerde baleinen. Kleurvast O’Bravia doek zonder volant. Inclusief gratis beige beschermhoes. Met 2 jaar fabrieksgarantie op de aluminium constructie en maar liefst 4 jaar garantie op de kleurechtheid van het doek

Vaticano rond 250 cm

De Vaticano is makkelijk te bedienen. De 24 flexibele baleinen houden het doek strak gespannen. Het 45° kantelbare doek biedt altijd schaduw. Deze parasol neemt weinig ruimte in beslag. Natuurlijk wordt deze parasol geleverd met een kleurvast doek. Een spanwijdte van 250 cm laat zich zeldzaam zo lichtgewicht bedienen. Incl. gratis beschermhoes

Teatro rond 270 cm

De Teatro is makkelijk te bedienen met een lierwerk. De 8 baleinen houden het doek strak gespannen van rond 270 cm zonder volant. De mast bestaat uit twee delen, zodat deze in de winter makkelijk is op te bergen. Natuurlijk wordt ook deze parasol geleverd met een kleurvast doek. Ideaal voor terras, want hij sluit boven de tafel.
Incl. gratis beschermhoes.

Cielo Plus 260×260 cm

De Cielo plus is een zweefparasol en wordt geleverd inclusief een gratis Solero Accento LED-lamp. De solide voet van de Cielo plus parasol is voorzien van een handig opdraaimechanisme. Door deze in te drukken is de tuinparasol heel eenvoudig 360 graden roteren en vast te zetten in iedere stand. De Cielo geleverd inclusief een gratis kruisvoet voor tegels en beschermdoek.

Laterna 300×300 cm en rond 350 cm

De Laterna luxe zweefparasol heeft een bedieningshendel waarmee u de parasol moeiteloos kunt bedienen en 360 graden te roteren. De Laterna heeft een mooi frame en wordt geleverd met een gratis beschermhoes. Incl. gratis Solero Accento verlichting. Onder de Solero Laterna blijft u altijd koel door een speciaal windventilatiedakje, waardoor hij ook nog eens stabieler wordt. Leverbaar met tegelstandaard of grondanker.

Fratello 300×300 cm

Solero parasols zijn uniek, zo ook de Fratelle. In weze is hij hetzelfde als de Laterna, alleen heeft de Fratello ook nog de mogelijkheid 45° te kantelen.
Zo maakt u maximaal gebruik van uw schaduw door de parasol ook nog eens 360° om zijn eigen as te laten draaien. De sterke arm en makkelijk te bedienen lierwerk maken het geheel compleet.
Ook deze parasol is weer voorzien van het kleurvaste doek.

Patio 300x300 cm

Solero parasols type Patio

Patio 300×300 cm

De Patio is een strakke vriendelijke parasol voor particulier of horeca gebruik. Kleurvast en eventueel te bedrukken met tekst. Bovendien wordt het parasoldoek mooi op spanning gehouden door de doekspanners in de baleinen. De Solero Patio wordt geleverd met een gratis beschermhoes en is te plaatsen met een parasolvoet of een grondanker.

Presto 330×330 cm of rond 400 cm

De Presto is leverbaar in twee maten, 330×330 cm of rond 400 cm. Het zware kwaliteitsdoek is in 3 kleuren te verkrijgen en met 4 jaar garantie op de kleurechtheid blijft het een blikvanger.
De bediening is uiterst eenvoudig, sluiten gaat bijna vanzelf openen binnen 2 seconden. de mast is weer iets dikker, 65 mm.
Diverse voeten leverbaar en vele uitbreidingsmogelijkheden.

Palestro 400x400cm of 400×300 cm

Solero parasols zijn nu ook leverbaar als zweefparasols met een afmeting van maar liefst 400×400 cm. dat is 16 m2 schaduw zonder last te hebben van een mast.
Kleurvast doek, gratis beschermhoes en Accento verlichting, wat wil je nog meer. Stevige montage op een grondanker of Krinner schoeffundament.

Basto 400×400 of 500×500 cm

Met een aluminium frame van 86 mm is de Basto met recht een robuuste parasol. Solero parasols laat zich met deze parasol gelden. Degelijke zware kwaliteit en een plaatje in uw achtertuin of uw horeca terras.
Hij sluit boven de tafel, heeft een uitneembaar lerwerk en u krijgt er een gratis beschermhoes bij.