Zonwering Actie

Axios en Sonate
knikarmscherm

vraag naar de voorwaarden
MySun zonwering en terrasschermen

Offerte aanvragen?

Bij B&K Moordrecht kunt altijd geheel vrijblijvend uw offerte aanvragen. Daarbij kunt rekenen op vakkundig advies en oog voor uw wensen.

B&K Moordrecht

Ambachtweg 28f
2841 LZ Moordrecht

Telefoon 0182 37 37 37

info@bkmoordrecht.nl

Markiezen

Uitstraling met optimaal comfort…

Een uivalscherm, een markisolette, een screen of toch maar liever de èchte Oud-Hollandse zonwering? Misschien hóórt het gewoon bij uw huis. Deze mooie afgeronde elegante uitstraling van markiezen zijn tevens de meest effectieve manier van zon weren.
Als u alleen het doek van uw markies wil vervangen, dan komen wij heet bij u ophalen.
Bij houten markiezen worden de slagen opnieuw geverfd en de katrollen en koord worden ook mee vervangen. u heeft dan weer splinternieuwe markiezen die er weer jaren tegen kunnen en uw gevel ziet er weer fris en verzorgd uit.
Markiezen

De techniek

Als eerste kenmerken de MySun markiezen zich als een onderhoudsarm zonweringsproduct, doordat de markies vervaardigd wordt van aluminium slagen en alleen gebruik wordt gemaakt van onderhoudsvrije-onderdelen.
Daarnaast blijft de markies haar nostalgische karakter behouden vanwege de chique gefreesde randen in de hardhouten omkasting. De kleur van deze hardhouten omkasting en van de aluminium slagen bepaald u zelf!
vervangen markiezen

De doeken

Ook de doekcollecties laten niets te wensen over… U heeft maar liefst de keuze uit enkele honderden zware kwaliteitsdoeken. Zo kan gekozen worden voor een fris en zonnig doek tot een doek met een deftig en rustgevend streepdessin. Maar ook de waterdichte doeken en PVC-doeken (vaak gebruikt door horeca-gelegenheden) behoren tot de mogelijkheden.
Mysun Markiezen

De bediening

De markiezen kunt u bedienen met een koord of door het toepassen van een elektromotor. Een draadloos bedieningssysteem door middel van wandzenders of handzenders is ook een veelgevraagde optie.
Naar buitenslaande deuren en / of ramen vormen ook geen enkel probleem, doordat dan de zogenaamde petmodellen worden toegepast. Op deze manier kunnen deuren en ramen ongehinderd bediend worden en de nostalgische uitstraling blijft zo tóch gewaarborgd. Maar ook erkers lenen zich uitstekend voor markiezen.