Zonwering Actie

Axios en Sonate
knikarmscherm

vraag naar de voorwaarden
MySun zonwering en terrasschermen

Offerte aanvragen?

Bij B&K Moordrecht kunt altijd geheel vrijblijvend uw offerte aanvragen. Daarbij kunt rekenen op vakkundig advies en oog voor uw wensen.

B&K Moordrecht

Ambachtweg 28f
2841 LZ Moordrecht

Telefoon 0182 37 37 37

info@bkmoordrecht.nl

Screens

De vlakhangende zonwering, ook wel ‘screen’, werd oorspronkelijk ontworpen voor grote projecten, zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Maar dit type zonwering kan natuurlijk met evenveel succes worden toegepast bij ramen van woningen. Bijvoorbeeld wanneer er bij u geen mogelijkheden zijn voor een uitvalscherm of wanneer u vaak afwezig bent.

De werking van screens

Een screen werkt ongeveer hetzelfde als een rolluik; het doek glijdt tussen twee geleiders naar beneden. Een screendoek wordt geweven uit draden van glasvezel en heeft daardoor een enigszins open structuur. Hierdoor wordt het zonlicht voor zo’n 85 procent gefilterd. Het zicht naar buiten blijft hierdoor behouden, terwijl u overdag nagenoeg geen inkijk hebt. Een ander groot voordeel is dat deze screens in de winter bovendien ook nog eens energiebesparend werken.

De techniek

Het doek, verzwaard d.m.v. een aluminium lijst, glijdt vanuit de kap tussen twee geleiders naar beneden. Kap, geleiders en onderlijst zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Screens zijn niet alleen duurzaam en sterk, maar ook mooi! Voor niet te hoge ramen is een kapje van 75 mm al voldoende; bij hogere ramen kan gekozen worden voor 85 of 95 mm of de moderne ronde kap.

De doeken

Voor deze vlakhangende zonwering wordt een speciaal doek gebruikt, dat wordt geweven uit draden van glasvezel. Het doek is oersterk, lichtecht en is verkrijgbaar in een hele reeks kleuren. Het wordt spanningvrij afgewerkt, waardoor het altijd hangt. Screendoek is enigszins open van structuur, waardoor het zicht van binnen naar buiten behouden blijft. De inkijk van buiten naar binnen is overdag echter vrijwel nihil. Screendoek heeft een hoge graad van warmtewering, waardoor ca. 85% van de zonnewarmte buiten blijft. Een uitkomst, deze weinig opvallende, maar uiterst effectieve zonwering.

Windvaste screen

Mysun windvaste screens EVO95

Projectmatig toegepaste screens

projectmatige screens

Screen Sonate Ventus

Deze speciaal door onze leverancier MySun ontwikkelde screens zijn uniek in hun uitstraling en kom je niet op iedere hoek van de straat tegen. Een uniek staaltje vakmanschap aan uw gevel.

Prettig gefilterd licht op zonovergoten dagen. Duurzaam glasvezeldoek dat stabiel en strak over de ramen valt. Dat alles in een krachtige en zeer windvaste constructie. De Sonate Ventus is de efficiënte vlakhangende zonwering voor woningen en kantoren.

De stijlvolle Sonate Ventus combineert praktische toepasbaarheid met een exclusief, modern design. ‘Ventus’ staat voor het speciale ritssysteem waarmee het screendoek is bevestigd in de geleider. Dit systeem zorgt ervoor dat het screendoek mooi strak valt, geen hinderlijke kier tussen doek en geleider. Daarnaast biedt het een zeer hoge windvastheid.

Op maat gemaakt, perfect passend op uw ramen en/of deuren.

De Sonate screens in het kort:

  • Vlakhangende zonwering.
  • Glasvezeldoek hangt stabiel en strak.
  • Exclusief eigentijds design.
  • Zeer hoge windvastheid d.m.v. ritssysteem.
  • Bediening: schakelaar, afstandsbediening of volautomatisch.