Zonwering Actie

Axios en Sonate
knikarmscherm

vraag naar de voorwaarden
MySun zonwering en terrasschermen

Offerte aanvragen?

Bij B&K Moordrecht kunt altijd geheel vrijblijvend uw offerte aanvragen. Daarbij kunt rekenen op vakkundig advies en oog voor uw wensen.

B&K Moordrecht

Ambachtweg 28f
2841 LZ Moordrecht

Telefoon 0182 37 37 37

info@bkmoordrecht.nl

Terrasschermen

Terrasschermen, ook wel knikarmschermen of zonneschermen genaamd zijn er in verschillende uitvoeringen, toepassingen, kleuren en prijzen.
Kwaliteit is heel belangrijk, omdat het gaat om een gebruiksvoorwerp waar u jarenlang plezier van wilt hebben. B&K Moordrecht verkoopt terrasschermen van goede tot zeer goede kwaliteit, zodat u verzekerd bent van een juiste werking op het moment dat u het zonnescherm nodig heeft.

Weinor Knikarmscherm

knikarmscherm Weinor

Mysun knikarmschermen

Deze zonneschermen worden in Nederland gemaakt en zijn van goede kwaliteit. Ze zijn leverbaar voor iedere situatie en in meerdere kleuren leverbaar. Het Sonate knikarmscherm is uniek in zijn soort en zeer degelijk uitgevoerd, zodat hij wel een stootje kan hebben.

MySun zonwering en terrasschermen

Weinor knikarmschermen

De zonneschermen van Weinor komen uit Duitsland en zijn de beste die in de markt te krijgen zijn. Deze terrasschermen zijn vaak zeer zwaar uitgevoerd, zodat ze bestand zijn tegen hoge windkrachten. Afhankelijk van de stekte van uw gevel kunnen ze ook in zeer grote uitvoeringen worden gemonteerd.

Weinor zonwering terrasoverkappingen en parasols