Horren | Dé insectenwering van Unilux

Horren van Unilux bieden voor alle ramen en deuren een oplossing om insecten uit uw woning te weren. Dus geen (chemische) en verdelgers meer gebruiken. Voor het leveren van een echt goede oplossing is echter specialistische kennis nodig. Unilux beschikt over kennis van materialen en Nederlandse kozijnen. Daarnaast worden de horren van Unilux al jaren als beste in kwaliteit beoordeeld.

B&K Moordrecht is Premium dealer van Unilux horren. In onze showroom hebben we van alle soorten een voorbeeld waar u uw keuze uit kunt maken. Onze showroom is op afspraak te bezoeken.

unilux premium dealer horren

Typen horren

Horren zijn in te delen in 3 types, voor zowel de ramen als de deuren:

1. Vaste horren:
Vaste horren zijn beschikbaar voor zowel naar binnen als voor naar buiten draaiende ramen. Het gaas is opgespannen in een frame. Het gaas is altijd zichtbaar voor de opening. Vaste horren zijn er ook voor schuifpuien.

2. Rolhorren:
Onze rolhorren kunnen binnen en buiten worden geplaatst. Ze zijn altijd geschikt voor in of op het kozijn. Het gaas rolt op in een cassette. Het gaas is vlak en niet zichtbaar als de hor niet in gebruik is.

3. Plisséhorren:
Deze zijn standaard op of in de dag te monteren zonder toevoegingen. De horren sluiten perfect aan bij de kozijnen en door de compactheid van de cassettes vallen ze nauwelijks op. Het gaas is geplisseerd en vouwt op in een cassette en dus niet zichtbaar als de hor niet in gebruik is.

Alle horren zijn standaard leverbaar in 5 RAL kleuren

5 RAL kleuren

De kunststof onderdelen van de horren krijgen de kleur die dicht bij de RAL kleur komt.
Inklemhorren en Softfit raamhorren kunnen extra zonder meerprijs geleverd worden in RAL 8019, 6009, 9016 en 5011.

Tegen geringe meerprijs zijn de horren uiteraardleverbaar in alle RAL kleuren. De levertijd zal niet langer zijn dan 2 werkweken.

De meest verkochte hordeur: Plisséhordeur fit

Dubbele plisséhordeur

Plissé fit

De naam zegt het al, past altijd

De Plisséfit is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur. De Plisséfit is eenvoudig in- of op het kozijn te plaatsen. Het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting op het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onblemmerende doorgang. Speciaal voor openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is een dubbele Plisséfit leverbaar.

Made in Holland, patented by Unilux!

Voordelen van de Plisséfit?

Ga naar de speciale pagina voor de plisséhordeur

Horren zijn de meest effectieve manier om insecten te weren uit uw woning. Unilux is marktleider op dit gebied en behoort tot de beste wat er te krijgen is.

Gaas

Gaas is het belangrijkste onderdeel van de hor. Het houdt de vliegende insecten buiten en moet stevig zijn maar ook flexibel. Als functioneel filter voor de buitenlucht hangt het gaas in zon en regen en moet dus tegen weersinvloeden bestendig zijn. Unilux levert enkel speciaal samengesteld weerbestendig gaas. In de variant PPP en PGP gaas. Voor ieder type hor hanteert Unilux specifiek gaas.

PPP gaas

PPP gaas

Polylpopyleen gaas. Dit gebruiken we voor de vaste horren en plissé horren.
Dit gaas wordt exclusief voor Unilux geproduceerd en is recyclebaar. Dit ultra view gaas is uiterst doorzichtig.

PGP gaas

PGP gaas

Polypropyleen gaas versterkt met glasvezel. Dit gebruiken we voor de rolhorren.
Een sterke kwaliteit waarbij transparantie gewaarborgd blijft.

Standaard zwart gaas
Om het uitzicht naar buiten niet te belemmeren moet gaas zo weinig mogelijk opvallen. Gaas moet echter ook UV bestendig zijn voor een langere levensduur. Beide voordelen zijn terug te vinden in zwart gaas. Zwart gaas hindert het uitzicht het minst vanallemaal en is veel beter UV bestendig dan grijs gaas. Unilux levert dan ook standaard zwart gaas in alle producten.
Grijs gaas is altijd optioneel beschikbaar. Grijs geplisseerd gaas valt buiten de normaal geldende garantie.

Pollengaas
Unilux levert ook gaas om pollen buiten te houden. Dit pollengaas is alleen toepasbaar in vaste horren en vaste hordeuren. Wij gebruiken het best beschikbare pollengaas (Poll-tex®, E. C. A. R . F. gecertificeerd).

Petscreen
Ons speciale petscreen gaas is 7x sterker dan gewoon gaas en zal dus minder snel beschadigen in een omgeving met jonge kinderen
of huisdieren. Petscreen gaas is alleen toepasbaar in de vaste hordeur LUXE en de schuifhordeur LUXE.

De 5 zekerheden van Unilux horren

5 Zekerheden

Unilux Horren

Bescherm de insecten met Unilix horren

Het gaat slecht met de insectenpopulatie in Nederland. Unilux kiest er daarom voor om vanaf 2020 veel geld en energie te steken in de bewustwording van het nut van de insecten. Uw aankoop beschermt dus de insecten!!