Plisse hordeur

De plisse hordeur van Unilux werd eerder exclusief vanuit Japan geïmporteerd. Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren, hetgeen met de bekende horgaaskwaliteiten niet op een duurzame wijze gerealiseerd kan worden. Unilux de plisse hordeur nog verder ontwikkeld en verbeterd tot de huidige generatie plissehordeuren: de plisséfit. Nu leverbaar tot een hoogte van wel 3000 mm!

Unilux Plisse hordeur

Unilux introduceerde de Japanse plissé hordeur als eerste in Europa in het jaar 2000. Na jaren besteed te hebben aan het verder ontwikkelen en updaten van de Japanse plisséhordeur om deze geschikt te maken voor de Europese markt, was het in 2012 tijd om de plisséhordeur volledig opnieuw te ontwerpen. Dutch design en Nederlandse techniek hebben geresulteerd in de compleet nieuwe Plisséfit: de nieuwe standaard in kwaliteitshorren.
Made in Holland, patented by Unilux.

Dubbele plisse hordeur

dubbele plisse hordeur

Voordelen van de nieuwe plissé hordeur Plisséfit:

  • Kan zowel “op” als “in-de-dag” gemonteerd worden zonder hulpprofielen
  • Tot 40% voordeliger
  • Smallere cassette: (90mm, op de dag zelfs slechts 80mm)
  • Dutch design: strak design, minder opvallend
  • Inkortbaar en kan dus eenvoudig op voorraad genomen worden
  • 5 standaard RAL kleuren
  • Soepeler openen en sluiten
  • Unieke innovatieve en exclusieve plisséhordeur

Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren.
Door gebruik te maken van een beweegbare kunststof ketting die als geleider dient, is de hoogte van de ondergeleider slechts 3 mm beperkt tegenover de geleider van een rolhordeur van 26 mm.
Het horgaas rolt niet op, maar vouwt op. De treklijst blijft op elke gewenste stand staan en klapt dus niet uit zichzelf terug. Door de stabilisatie-koorden blijft de treklijst evenwijdig en is hij dus door kleine kinderen eenvoudig te bedienen. Een sluiting in de vorm van een magneet of klik is hierdoor ook overbodig.

Men kan tevens twee deuren tegen elkaar aan laten sluiten zodat ook de dubbele tuindeur voorzien kan worden van deze sublieme PLISSÉ hordeur. De PLISSÉ hordeur kan standaard inof op het kozijn worden geplaatst en men kan de cassette snel uitnemen om hem te reinigen of om op te bergen voor de winter. In het voorjaar weer op zijn plaats klikken.

Plissehordeur

Plisséhordeur voor keukendeuren

plissehordeur plisse fit

Plisséhordeuren voor schuifpuien

hordeur plissefit