Horeca parasols

Naast de parasols voor de particulier levert B&K Moordrecht ook horeca parasols. Deze grote parasols zijn leverbaar in diverse maten en vormen tot een oppervlakte van wel 100 m2!

Afhankelijk van uw woonplaats kunnen wij uw horecaparasols ook plaatsen door een traditioneel anker in te storten.Als u uw horeca parasol niet op een vaste plaats wilt hebben, maar flexibel wilt zijn met uw terras, kunnen wij de horeca parasol ook met speciale Krinner schroefpalen in de grond boren.

Patio horeca parasols

Solero parasols type Patio

Patio 300×300 cm

De Patio is een strakke vriendelijke parasol voor particulier of horeca gebruik. Kleurvast en eventueel te bedrukken met tekst. Bovendien wordt het parasoldoek mooi op spanning gehouden door de doekspanners in de baleinen. De Solero Patio wordt geleverd met een gratis beschermhoes en is te plaatsen met een parasolvoet of een grondanker.

Presto horeca parasols

horeca parasols

Presto 300×300 cm of rond 400 cm

De Presto is leverbaar in twee maten, 300×300 cm of rond 400 cm. Het zware kwaliteitsdoek is in 3 kleuren te verkrijgen en met 4 jaar garantie op de kleurechtheid blijft het een blikvanger.
De bediening is uiterst eenvoudig, sluiten gaat bijna vanzelf openen binnen 2 seconden. de mast is weer iets dikker, 63 mm. Diverse voeten leverbaar en vele uitbreidingsmogelijkheden.

Palestro horeca parasols

Solero parasol type Palestro

Palestro 400x400cm of 400×300 cm

Solero parasols zijn nu ook leverbaar als zweefparasols met een afmeting van maar liefst 400×400 cm. dat is 16 m2 schaduw zonder last te hebben van een mast.
Kleurvast doek, gratis beschermhoes en Accento verlichting, wat wil je nog meer. Stevige montage op een grondanker of Krinner schoeffundament.

Basto horeca parasols

Horeca parasol type Basto

Basto 400×400 of 500×500 cm

Met een aluminium frame van 86 mm is de Basto met recht een robuuste parasol. Solero parasols laat zich met deze parasol gelden. Degelijke zware kwaliteit en een plaatje op uw horeca terras. Deze parasol trekt klanten!
Hij sluit boven de tafel, heeft een uitneembaar lierwerk en u krijgt er een gratis beschermhoes bij.

Maestro horeca parasol

Horeaca parasols type Maestro

Maestro 400×400 cm en 300×400 cm

De Maestro horeca parasols zijn leverbaar in 6 kleuren in de afmeting 400×400 cm vierkant en nieuw in de maat 300×400 cm.
Het is de meest verkochte horeca parasol en is altijd voorzien van een volant, sluit boven de tafel en heeft een gratis beschermhoes. De uitneembare slinger zorgt voor een eenvoudige lichte bediening. ook is het mogelijk het doek te bedrukken.

Prostor horeca parasols

Horeca parasols Porostor

Prostor P6 en P7

De Prostor horeca parasols bedient u makkelijk met de hand of afstandbediening (alleen Quatro 250×250). Met één druk op de knop opent of sluit u maar liefst 4 zweef parasols tegelijk! De 4 parasols kunnen met regengoten aan elkaar verbonden worden en kunnen, net als u, blijven zitten als de parasols gesloten worden! De doekmaten (per parasol) zijn 350 cm (rond), 420 cm rond, 250×250 cm en 300×300 cm (vierkant)

Weinor horeca parasols

Weinor horeca parasols

Weinor horeca parasols

De Weinor parasols zijn standaard leverbaar in 47 RAL kleuren zonder meerprijs. Tegen een geringe meerprijs zijn ze ook leverbaar in 8 trendy structuurlakken. Deze parasols zijn oerdegelijk en kunnen tegen een stootje. Tegenwoordig geleverd onder de naam Schatten Paradies.
De meest stabiele horeca parasol die er is en staat zijn mannetje bij hoge windsnelheden.

Weinor Duofix

weinor horeca terrasoverkapping Duofix

Weinor horeca terrasoverkapping Duofix

Weinor terrasoverkapping Duofix is een constructie met daaraan bevestigd twee knikarmschermen, zoals de hoogwaardige terraszonwering Opal met een uitval van 4 meter, wat een breedte van 8 meter oplevert.
Aan elkaar door gekoppeld overdekt u het hele terras.

Als u met kleinere parasols wilt werken kijk dan eens bij onze Solero parasols.

Sublimo

Solero parasols type Sublimo

Vaticano

Solero parasols type Vaticano

Teatro

Solero parasols type Teatro