Zonwering Actie

Axios en Sonate
knikarmscherm

vraag naar de voorwaarden
MySun zonwering en terrasschermen

Offerte aanvragen?

Bij B&K Moordrecht kunt altijd geheel vrijblijvend uw offerte aanvragen. Daarbij kunt rekenen op vakkundig advies en oog voor uw wensen.

B&K Moordrecht

Ambachtweg 28f
2841 LZ Moordrecht

Telefoon 0182 37 37 37

info@bkmoordrecht.nl

Pallazzo veranda dak

De Pallazzo veranda daken onderscheiden zich van de concurrentie door zijn fraaie strakke vormgeving, kwaliteit en gunstige prijs. De terrasoverkappingen van Pallazzo zijn zowel met gelaagd glas als met kunststof polycarbonaat platen te verkrijgen.
Voor iedere toepassing is er met deze overkappingen het terras te maken waar u zich als klant helemaal tevreden onder zult voelen om zo nog meer en langer buiten in uw tuin te genieten.
Een uitbreiding van uw huis moet goed gebeuren, dit vraagt om specialisme van de monteur maar ook om kwaliteit van de leverancier. De producten die Pallazzo vandaag de dag levert zijn de afgelopen 20 jaar met onze ervaringen én die van gebruikers doorontwikkeld.
Pallazzo Veranda’s staan bekend om hun degelijkheid, kwaliteit in afwerking en natuurlijk als een dak met een zo groot mogelijke overspanning om u een maximaal gevoel van ruimte te geven. Ze zijn leverbaar in 4 typen.

Verandadak type 1

Pallazzo type 1 is een volledig geïsoleerd dak. Dit dak maakt gebruik van de laatste technieken op het gebied van isolatie. Dit volledig geïsoleerd dak is uitermate geschikte indien u nu kiest voor een veranda en dit in een later stadium wilt opwaarderen naar een volwaardig geïsoleerde serre.

Verandadak Type 2

Pallazzo type 2  is een hoogwaardig afgewerkte terrasoverkapping en uitermate geschikt voor glas. De veranda heeft 2 goot types zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw huis past.

Verandadak Type 3

Dit dak is uitgevoerd met een moderne goot, dit past bij een keuze voor een hedendaagse bouwstijl. Hierbij is eenvoud troef en heeft deze goot bijpassende palen. De goot kan versterkt worden met staal voor grotere overspanningen zonder toepassing van een extra paal.

Verandadak Type 4 XXL

Dit dak is een oplossing voor situaties welke een grotere vrije overspanning van de goot vragen. Hiermee kunt u tot 6 meter vrij overspannen, bij een diepte van 3,5 meter met glas.